Αρχική » Alarko Carrier

Το Εργοστάσιο της Alarko-Carrier

H Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş  ιδρύθηκε το 1954 και δραστηριοποιήθηκε στους τομείς της θέρμανσης, της ψύξης, του κλιματισμού και των πιεστικών συγκροτημάτων.Το 1998, η εταιρία ίδρυσε ισότιμη εταιρική σχέση με την εταιρία Carrier, παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο , και η εταιρία μετονομάστηκε σε Alarko Carrier Industry and Trade Co. Inc.

 

 

Οι βιομηχανικές παραγωγές διεξάγονται από το εργοστάσιο Gebze- Main Plant και την İstanbul-Radiators Plant υπό τη διεύθυνση του Γενικού Κέντρου Διαχείρισης και οι δραστηριότητες εμπορίας διοικούνται από γραφεία πωλήσεων στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, τα Άδανα και το γραφείο στην Αττάλεια.Το Γενικό Κέντρο Διαχείρισης της Alarko Carrier, το γραφείο πωλήσεων και το κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη μεταφέρθηκε στο νέο συγκρότημα που θα κατασκευαστεί σε έκταση 60.000 τ.μ. στην οργανωμένη βιομηχανική περιοχή Gebze (GOSB).

 

Η  Alarko Carrier δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς:

 

 

Έρευνα

Βιομηχανική έρευνα και ανάπτυξη

 

 

 

 

Παραγωγή
Λέβητες ζεστού νερού χρήσης, Λέβητες οικιακής χρήσης, Λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου υγραερίου , Καυστήρες, Καλοριφέρ πάνελ, Αντλίες κυκλοφορίας, Δεξαμενές πίεσης, Μονάδες αερισμού, Ανεμιστήρες, Μονάδες θέρμανσης αέρα, Πύργοι ψύξης νερού, Υποβρύχιες αντλίες και κινητήρες, Πιεστικά συγκροτήματα νερού.

 

 

Εμπόριο και Μάρκετινγκ

Προώθηση και πωλήσεις
Εξαγωγή
Αντιπροσωπείες και εισαγωγή

 

 

 

 

Εκπαίδευση και Κατάρτιση πρός Αντιπροσώπους
Η βασική αρχή της Alarko Carrier είναι η "Ποιότητα Παραγωγής και Κατάρτιση". Αξιοποιώντας τη σημασία του ανθρώπινου στοιχείου στην εφαρμογή αυτών των αρχών, η εταιρεία αποδίδει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση. Η εταιρεία διαθέτει συνεχή προγράμματα κατάρτισης για τους υπαλλήλους της. Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι λαμβάνουν μαθήματα κατάρτισης για , τεχνικές πωλήσεων, συνθήκες αγοράς, αποτελεσματική διαχείριση και οικονομικά και τεχνικά θέματα. Τα νέα προϊόντα προωθούνται τεχνικά και εμπορικά. Τα κέντρα κατάρτισης στην Κωνσταντινούπολη παρέχουν τακτική εκπαίδευση για τους εργαζόμενους σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.
Κατηγορίες: Alarko Carrier