Αρχική » Πενταετή εγγύηση για όλα τα μέρη του λέβητα από την Alarko Carrier

Alarko-Carrier Εγγύηση

Η  EnErgo προσφέρει εγγύηση 5 ετών σε ΟΛΑ τα μέρη των λεβήτων  φυσικού αερίου–υγραερίου Alarko Carrier Seradens Super (SRS) και Alarko Carrier Seradens Super Plus (SSP).

Η ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για απρόσκοπτη εμπιστοσύνη στον κατασκευαστή που θα επιλέξει για την αγορά του λέβητα φυσικού αερίου- υγραερίου έκανε την Energo να καινοτομήσει και να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό χρήστη.

Δινουμε την δυνατότητα στον χρήστη να ενεργοποιήσει ο ίδιος την εγγύηση μέσω της online πλατφόρμας εγγυήσεων  για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ποιότητα  της παροχής υπηρεσιών   των  προϊόντων  της    Alakro  Carrier.  

Η online πλατφόρμα εισαγωγής  εγγυήσεων των λεβήτων της Alarko Carrier διευκολύνει τον εγκαταστάτη και τον χρήστη να είναι απόλυτα  βέβαιοι ότι μπήκε σε ισχύ η  πενταετής εγγύηση.

Τα πλεονεκτήματα της online πλατφόρμας εισαγωγής εγγυήσεων είναι ότι μέσα από μία ολιγόλεπτη διαδικασία ο εγκαταστάτης η ο χρήστης μπορεί να εισάγει τα απαραίτητα στοιχεία  για την έναρξη της εγγύησης και θα λάβει άμεσα ένα email επιβεβαίωσης.

Αν είσαστε χρήστης ενεργοποιήστε την εγγύηση ως χρήστης.

Αν είσαστε εταιρεία ενεργοποιήστε την εγγύηση ως εταιρεία.

Κατηγορίες: εγγύηση